iPhone 11 Pro Pencil

Apple’ın merakla beklenen yeni serisi çok yakında resmiyet kazanacak. Ortaya çıkan yeni kılıf görseli ise yeni iPhonemodellerinin Apple Pencil ile gelebileceğini gösteriyor. Bakalım Apple Pencil, iPhone 11 Pro ile nasıl görünüyor?



Apple’ın merak edilen yeni akıllı telefonuhakkında uzun zamandır birçok iddia ortaya atıldı. Bunların hangisi doğru hangi yanlış henüz bilmesek de oldukça güçlü yepyeni bir iddia ile karşınızdayız.
Akıllı telefonların tasarımlarını gün yüzüne çıkartan kılıf üreticileri bize yine bir ipucu verdi. Olixar tarafından ortaya çıkartılan kılıfta Apple’ın çentikli tasarıma devam ettiğini görüyoruz. Arka yüzde üçlü kamera tasarımı ve LED flaş dikkat çekerken esas sürpriz ise Apple Pencil için ayrılan kısım.
Konu hakkında henüz net bir bilgi bulunmasa da söz konusu görselden yola çıkarak Apple’ın iPhone modellerinde kullanabileceği bir Apple Pencil üzerinde çalıştığını söyleyebiliriz. Samsung’un Galaxy Note serisinden farklı olarak telefona dahil olmayacağı anlaşılan mini Apple Pencil hakkında maalesef bir bilgi mevcut değil.

Yorumlar